جسد در لباس عروسیاش پیچیده شده و پرتره همسرش آلبرت در بالای سر او قرار دارد. "ملکه ویکتوریا" از ۲۰ ژوئن ۱۸۳۷ تا پایان عمر ملکهٔ پادشاهی متحد بریتانیای کبیر و ایرلند بود و همچنین از ۱ ژانویه ۱۸۷۷ تا پایان عمر امپراتریس هند بود.
ابوبصیر نقل میکند: با امام باقر(ع) وارد مسجد شدیم، حضرت به من فرمود: از مردم بپرس که آیا ابوجعفر را میبینید. از هر کس پرسیدم، گفت نه! تا آنکه نابینایی داخل شد، حضرت فرمود از او بپرس!
یکی از تبعات و آثار سفرهای خارچی ناصرالدین شاه به فرنگ، دیدن هتلهای مجلل کشورهای اروپایی و عزم و تصمیمش بر ایجاد چنین اقامتگاههایی در تهران و سایر شهرهای پایتنخت بود. گزارش زیر که به قلم سیروس سعدوندیان است نگاهی دارد به سابقه ساخت هتل در ایران.
شاید هر روز نام چند محله تهران را بشنویم بی آنکه بدانیم چرا به این نام ها معروف شده اند. در این مقاله اطلاعاتی درباره نام برخی محله های تهران گردآوری شده که در ادامه می خوانید.
فانوس اسکندریه یکی از هفت عجایب جهان باستان است. این فانوس عظیم در جزیره فاروس در ساحل شهر اسکندریه مصر قرار داشت و به منظور هدایت ملوانانی که قصد سفر به این شهر را داشتند، توسط اسکندر مقدونی بنا شد
آن گونه که در تاریخ آمده در سال ۵۲۵ پیش از میلاد هنگامی که کمبوجیه به مصر لشگرکشی کرد و آن جا را محاصره کرد چون فاصله ی سپاه ایران به آب آشامیدنی زیاد بود، کمبوجیه دستور داد که لوله ای از پوست گاو و گاومیش دوخته و از محل آب جاری تا مرکز سپاه ادامه دهند و بدین وسیله مشک آب رسانی حل و روش جدیدی برای حمل مایعات به وسیله ی لوله در متداول گردید
انیس الدوله ملکه ای بود که برای اولین بار، نشان «تمثال شاه» و «حمایل آفتاب» را در دربار هدیه گرفت. زنی که بدون شک باهوش ترین، با سیاست ترین و با درایت ترین همسر ناصرالدین شاه در امور مملکت بود
شخصیت سیاسی امام خمینی (ره) در سال های مختلف حیات ایشان بویژه پس از انقلاب سبب شده بود وجهه بارز شخصیت اجتماعی و رفتارهای خانوادگی رهبر فقید جمهوری اسلامی کمتر معرفی شود.
هرچه دوستش به او گفت: غلامرضا تختی خم شو، فایده ای نداشت بعد از مراسم ازش پرسیدن، چرا خم نشدی؟ برایت دردسر می شود! او شاه مملکت است. گفت : هر که می خواهد باشد، تختی فقط برای بوسیدن دست مادرش خم می شود.
با فرارسیدن روز ارتش همواره یاد سپهبد سید محمد ولی قرنی، نخستین رئیس ستاد مشترک ارتش در دلها زنده میشود، فردی که با فداکاری، وفاداری خود را به نظام اثبات کرد و اکنون ۳۶ سال است که در جوار حرم کریمه اهل بیت(س) آرمیده است.
علمای شیعه شخصیت زید را ستوده و او را به علم و دانش، شجاعت و ظلمستیزی وصف کردهاند. ایشان بیش از آن که امام در عقاید و احکام باشد، امام در جهاد و مبارزه مسلحانه بوده و بر همین اساس آثار منسوب به او به تفسیر و حدیث مربوط است تا به عقاید و احکام.